Luukku 19: DIY lahjapakettien koristelu

lauantai 19. joulukuuta 2020

Lahjapakettien koristelussa kivointia mielestäni on tehdä paketista kaunis ja mielenkiintoisen näköinen, jolloin se herättää saajassaan tarvetta päästä hypistelemään pakettia. Yleensä koristelen paketteja yksittäisillä koristeilla kuten havunoksilla ja erilaisilla nauhoilla, koska tykkään yksinkertaisuudesta.  Alta löydätkin minun viime hetken vinkkini lahjapakettien koristeluun!
Tykkään itse käyttää joissain lahjoissa lahjapaperina ruskeaa pakkauspaperia, jota näissä kuvien lahjapaketissakin on käytetty. Pakkauspaperi tuo mielestäni vanhanajan tunnelmaa ja on yksinkertaisuudessaan kaunista. Väriä pakettiin saat käyttämällä pakkauspaperin kanssa värillistä kiiltävää lahjanarua.
Jos käytät lahjan paketointiin pakkauspaperia, voit koristella pakettia myös askastelukaupoista löytyvillä jouluaiheisilla askarteluleimasimilla ja -musteella. Valitse lempi kuvasi ja paina se leimasimella pakettiin!
Ostin itse Sinellistä nämä söpöt joululeimasimet, joilla painoin lahjapaketteihin mieleiseni kuvat.Myös jo aiemmin mainitsemillani havunoksilla saa kivaa joulun tunnelmaa pakettiin. Voit käyttää muovisia tai myös ihan aitoja oksia, mutta aidot kannattaa lisätä paketin päälle vasta juuri ennen lahjan antamista.Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti