Luukku 21: Loimulohileivät

maanantai 21. joulukuuta 2020

Joulupöytään kuuluu usein erilaisia kalavaihtoehtoja kuten graavilohi ja perinteinen lipeäkala. Kalaa voit tarjota myös tässä herkullisessa muodossa. Tuoreen ruisleivän päälle smetanaseosta ja päälle vielä loimulohta, nam! 




Loimulohileivät

Ruisleipää
240 g smetanaa
½ keltasipuli
Kourallinen tuoretta tilliä + vähän viimeistelyyn
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
Loimulohta


Kuori ja pilko sipuli hienoksi silpuksi. Hienonna tilli. 
Lisää smetanan joukkoon sipuli, tilli, suola, pippuri, sekoita ja siirrä seos jääkaappiin maustumaan. 
Levitä seosta ruisleipäviipaleen päälle, lisää seoksen päälle loimulohta ja tuoretta tilliä. 
Nauti!



Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti