Luukku 6: Mätisuolakeksit ja kupliva glögi

sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! Juhlistetaan itsenäisyyttämme näillä pienillä hyvillä naposteltavilla! Nämä herkulliset mätisuolakeksit ovat helppoa ja nopeaa tarjottavaa alkupalaksi tai kuohuviinin kaveriksi.
Suolakeksien päälle lisätään vain ranskankermaa, mätiä ja hienoksi silputtua punasipulia. 
Tarjoile keksien kanssa tavallista kuohuviiniä tai glögiltä maistuvaa Blossa Sparkling & Spices kuohuviiniä.Mätisuolakeksit

Erilaisia suolakeksejä
Mätiä (kirjolohen mäti käy hyvin)
Ranskankermaa
Punasipulia


Lisää keksin päälle ensin ranskankermaa, lisää päälle pieni nokare mätiä ja viimeiseksi vielä hienoksi silputtua punasipulia. Tarjoile!
Blossa Sparkling & Spices 5,5%

Blossan uutuus Sparkling & Spices on ihanan raikas sitruksista makua ja glögimausteita sisältävä matala-alkoholinen kuohuviini. Lisäksi kuohuva on myös vegaaninen.
Blossa Sparkling & Spices on makea, joten se kannattaa jäähdyttää hyvin ennen tarjoilua. Se sisältää sokeria 60 g litrassa ja alkoholia siinä on 5,5%.
Tätä glögin makuista kuohuvaa löydät ihan päivittäistavarakaupoista hintaan 8,79€. Jos haluat kuivemman version, jossa on enemmän alkoholia, löydät saman tuotteen Alkosta 10,99€ hintaan. Kyseinen versio sisältää 50 g litrassa sokeria ja alkoholia 10%.
Juhlallista Itsenäisyyspäivää!

Hanna 💖
2 kommenttia on "Luukku 6: Mätisuolakeksit ja kupliva glögi"
 1. Hyvää & rauhallista Itsenäisyyspäivää!❤︎

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ Toivottavasti sullakin oli mukava Itsenäisyyspäivä😊🇫🇮

   Poista