Viinijoulukalenterin sisältö K-18

maanantai 28. joulukuuta 2020

Jos olet seurannut mun Instagram- tiliä, olet saattanut nähdä storyn puolella kuvia mun viinijoulukalenterista. Me siis tehtiin tänä vuonna miehen kanssa toisillemme joulukalenterit, hän teki mulle viinijoulukalenterin ja mä tein hänelle olutjoulukalenterin.


 Me ostettiin Coolstuff nimisestä verkkokaupasta itse kasattavat pahviset kalenterilaatikot, jotka sitten täytimme toisiltamme salaa valitsemillamme juomilla. Viinijoulukalenteri sisälsi 24 0,2l tai 0,375l kokoista viinipulloa tai -tölkkiä. Alta näet kuvat jokaisesta viinipullosta, jotka kalenterista sain.
Nämä kuvat löytyy myös Instagramin kohokohta osiosta. 
Kalenteri oli selkeästi jaettu siten, että alussa oli paljon kuohuvia ja valkoviinejä. Loppua kohden väri muuttui punaisemmaksi. 


Mitä tykkäsit sisällöstä? 
Mun mielestä viinijoulukalenteri oli todella hauska ja sisältö oli upea! En kyllä ole vielä läheskään kaikkia viinejä maistanut, näistä riittää pitkäksi aikaa maisteltavaa. Tämä on varsin hauska idea aikuiselle, joka tykkää viinien maistelusta! Viinit oli valittu ajatuksella, mutta kaikista kivointa tässä oli se, että kalenteri oli itse tehty 💖


Ja kun on kyse alkoholista, on sanottava, että nautitaan sitten viinit vastuullisesti💖

Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti