LUUKKU 4: Poro-tuorejuusto joulutortut

lauantai 4. joulukuuta 2021
 
Joulu ei ole joulu ilman torttuja, mutta tortutkin voi tuunata omanlaisekseen. Meillä oli tänä vuonna suolaisia joulutorttuja, sillä halusin kehitellä jotain kivaa vaihtelua joulupöytään.






Poro-tuorejuusto joulutortut

150 g Lapin Liha kylmäsavupororouhetta
200 g Crème bonjour ruohosipulituorejuustoa
Nippu tuoretta ruohosipulia
Torttutaikinaa


Sekoita haluamasi määrä pororouhetta tuorejuuston sekaan 
(määrä riippuu tietysti siitä kuinka poroisen maun haluat ja kuinka paljon täytettä tarvitset) 
ja nosta poro-tuorejuustoa nokareina torttutaikinan päälle. 
 Taittele tortut haluamallasi tavalla.
Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes taikina on saanut väriä.
Viimeistele ripottelemalla päälle tuoretta ruohosipulia.
Tarjoa kahvipöydässä tai glögin kaverina.



Hanna 💖
2 kommenttia on "LUUKKU 4: Poro-tuorejuusto joulutortut"
  1. No nyt kyllä kuulostaa hyvältä! Välillä suolaisiakin, eikä aina niitä makeita luumutorttuja.

    VastaaPoista