Joulu ei ole joulu ilman torttuja, mutta tortutkin voi tuunata omanlaisekseen. Meillä oli tänä vuonna suolaisia joulutorttuja, sillä halusin kehitellä jotain kivaa vaihtelua joulupöytään.
Poro-tuorejuusto joulutortut
150 g Lapin Liha kylmäsavupororouhetta
200 g Crème bonjour ruohosipulituorejuustoa
Nippu tuoretta ruohosipulia
Torttutaikinaa
200 g Crème bonjour ruohosipulituorejuustoa
Nippu tuoretta ruohosipulia
Torttutaikinaa
Sekoita haluamasi määrä pororouhetta tuorejuuston sekaan
(määrä riippuu tietysti siitä kuinka poroisen maun haluat ja kuinka paljon täytettä tarvitset)
ja nosta poro-tuorejuustoa nokareina torttutaikinan päälle.
Taittele tortut haluamallasi tavalla.
Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes taikina on saanut väriä.
Viimeistele ripottelemalla päälle tuoretta ruohosipulia.
Tarjoa kahvipöydässä tai glögin kaverina.
Hanna 💖
No nyt kyllä kuulostaa hyvältä! Välillä suolaisiakin, eikä aina niitä makeita luumutorttuja.
VastaaPoistaSamaa mieltä! Suolainen on kiva vaihtoehto :)
Poista