Luukku numero kuusi tarjoaa ihanan herkulliset Biscoff-tryffelit, jotka ovat oiva jälkiruoka tai kahvipöydän herkku joulunaikaan.
Biscoff-tryffelit
150 g Biscoff Cream täytekeksejä
1 rkl maustamatonta tuorejuustoa
145 g Panda valkosuklaata
Laita lähes kaikki paketin keksit kulhoon, jätä muutama keksi sivuun, josta murustellaan koristukset tryffelien päälle.
Murskaa nyt kulhossa olevat keksit täytteineen hienoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita kunnes tahnasta saa muotoiltua palloja.
Tee sitten haluamasi määrä tryffeleitä muotoilemalla tahnasta palloja.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa.
Upota jokainen tryffelipallo valkosuklaaseen, siirrä leivinpaperin päälle, koristele Biscoff-murulla ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.
Nauti!
Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti