Tästä luukusta löytyy arvio valmiista itse tehdystä hillalikööristä.
Postasin lokakuun alussa hillalikööristä, jonka laitoimme mieheni kanssa silloin alulle. Nyt kun likööri on tekeentynyt kellarissa yli kaksi kuukautta on koittanut se paras hetki eli maistaminen.
Liköörin ohjeen pääset lukemaan tästä klikkaamalla, jolloin siirryt lokakuiseen postaukseen.
Hillalikööristä tuli juuri niin hyvää kuin toivoin sen olevankin. Maku on erittäin hillainen ja täyteläinen. Vodkasta tulee potkua, mutta ei liikaa. Liköörin väri on myös oikein kaunis kuten kuvasta voi nähdä. Liköörin valmistaminen oli helppoa, kun kerran laittaa liköörin alulle ei tarvitse kuin kerran pari sekoitella ja sitten vain odotella.
Tämä oli siis loistava kokeilu ja aiomme jatkossakin tehdä likööriä itse! 😊
Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti