LUUKKU 21: Tunnelmia Joulupukin pajakylästä Rovaniemeltä

tiistai 21. joulukuuta 2021

Tästä luukusta löytyy jouluisia tunnelmia Joulupukin pajakylästä Rovaniemeltä.
Kävimme Joulupukin pajakylässä 8.12. katselemassa miltä joulun alla näyttää tunnelma tässä joulupukin omassa kylässä. Olen käynyt pajakylässä useasti ennenkin, mutta en koskaan näin lähellä joulua. Lähestyvä joulu näkyikin suurena turistien määränä. Jos siis haluat välttää ruuhkaa käy pajakylässä toisena ajankohtana.Pajakylä oli kuitenkin silti upea ja näkemisen arvoinen näin joulun alla kun maassa oli lunta, joulumusiikki soi ja koko kylä oli koristeltu valoilla. 
Lisäksi meitä odotti upea - 18 astetta pakkasta! Rakastamme kunnon talvea, joten pakkaset olivat meidän mieleen. 


Joulun tunnelmaa ei täältä puuttunut.


Valoin koristeltuja kuusia löytyy pajakylästä yllin kyllin.
Napapiirin voi ylittää keskellä pajakylää.Pajakylässä on myös joulupukki, jota voit käydä tapaamassa sekä joulupukin pääposti, josta lähettämällä kirjeen tai kortin saat siihen uniikin Napapiirin leiman. 
Täällä voit myös tarkastella etäisyyksiä eri puolille maailmaa.
Pajakylässä on paljon erilaisia putiikkeja kuten esimerkiksi Santa's chocolate and candy shop, josta löytyi lähinnä Fazerin suklaita ja vähän muitakin makeisia. 


Lisäksi täältä on putiikkeja, joista löytyy kaikkea herkuista, käsitöistä, tuliaisista aina joulukoristeisiin. Täältä löydät myös paljon tuotteita varustettuna teksteillä "Lapland" ja "Finland". 

Pajakylästä löydät lisäksi myös oikeasta lumesta tehdyn Lumiravintolan, Jääbaarin, Ensilumi- kahvilan sekä paljon muita kahviloita ja ravintoloita. Täällä voit myös ihastella poroja.
Joulupukin pajakylä on jokaiselle joulua rakastavalle ja erityisesti lapsille mukava paikka!


Oletko sinä koskaan käynyt Joulupukin pajakylässä?


Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti