Rosé pesto prawn pasta

tiistai 26. tammikuuta 2021

Muutama päivä vierähti pidempäänkuin oli tarkoitus tämän ohjeen julkaisun kanssa, mutta nyt se on täällä! 
Tämä pasta on hyvä ja helppo ruoka eikä sen valmistus vie kauaa, joten se sopii hyvin yllätysvieraille tarjottavaksi. 
Ja oikeastaan ihan milloin vain muulloinkin. 
Parastahan pastan valmistuksessa on se, että voit juoda ruuanlaitosta ylijääneet roseeviinit kokkailun lomassa! Tai itse pastan kanssa. 




Jamie Oliverin rosé pesto katkarapupasta

300 g jättikatkaravun pyrstöjä (ilman kuoria ja suolia) myös pienemmät katkaravut sopii hyvin
2 reilua rkl punaista pestoa
4 valkosipulin kynttä
150 g spagettia tai fettucine pastaa
150 ml rosee viiniä (nautiskele loput kokkaillessa ja pastaa syödessä) 


Kuori ja pilko valkosipulin kynnet. Keitä pasta kypsäksi. 
Lisää pannulle reilu ruokalusikallinen öljyä ja lisää valkosipulit, kuullota. Lisää katkaravut ja pesto, sekoita. Kaada rosee joukkoon. 
Nosta kypsä pasta pannulle, sekoita ja lisää vielä halutessasi joukkoon pastan keitin vettä. 
Nauti pasta hyvän roseen kanssa! 






Hi guys and welcome to my blog! If you are new here let me introduce myself first.
I am Hanna, a food lover, a home cook and a food blogger from Finland.
I usually write in finnish but I have noticed some intrested readers from other countries than Finland so I decided to write my recipes in english too. 
I started this blog in 2017 because I wanted to keep my favorite recipes at the same place. 
Along the way I started to be more interested in food photography so I am trying to take delicious pics for you. 

Here is the recipe for rose pesto prawn pasta! 



Jamie Oliver's rosé pesto prawn pasta


300 g prawns (deshelled and deveined) 
4 cloves of garlic
2 teaspoons of red pesto 
150 g spaghetti or fettucine
150 ml rosé wine (drink the rest while cooking or with the pasta) 


Peel the garlic cloves and chop them finely.
Cook the pasta in a boiling water. 
Add a tablespoon of oil in to a pan, heat it up and add the garlic, fry it but don't burn it. 
Add prawns and the pesto to the pan, mix.
Pour the wine in to the pan and add the pasta. You can also add a little bit of the pasta water. 
Now the pasta is ready! Enjoy it with quality rosee! 




Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti