Suosikkikuvat vuodelta 2020

lauantai 30. tammikuuta 2021

Viime vuosi oli blogin puolella varsin herkullinen ja opin paljon uutta asiaa ruuanlaitosta. Oli myös kivoja yhteistyökuvioita ja ensimmäinen joulukalenteri! 
Omassa mielessäni viime vuosi oli merkityksellinen oman kehittymiseni kannalta ja ruokakuvat olivatkin omasta mielestäni aiempaa laadukkaampia, joten kokosin tähän suosikit viime vuodelta! 
Ja vielä ennen kuvia haluan mainita, että 25.2. blogini täyttää jo 4 vuotta! Siksi järjestän teille arvonnan, mutta siitä lisää myöhemmin ❤
 

Tässä valitsemani suosikkikuvat viime vuodelta. 

Kuva leivän sisään sulatetusta camembert juustosta oli yksi todellinen suosikki. Siinä sulanut juusto näytti erityisen hyvälle. Joulukalenterin kuvat ovat kuitenkin mulle ne tärkeimmät, koska näin niiden eteen paljon vaivaa ja olihan joulukalenteri ensimmäinen ikinä! Taatelikakku ja hedelmäkakku olivat yksinkertaisuudessaan omaa silmää miellyttäviä. Mutta voiton vei silti kuva jouluaaton sokerikakusta, jossa nappaan palan kakkua. Tässä on mielestäni ihana tunnelma! Ja kiitos miehelleni, joka toimi kuvausassistenttina! 😄
Blogin elämä jatkuu ruuan piirissä, mutta postaan kuvia myös elämästä ja viinistä sekä kirjoitan ohjeita myös englanniksi. 
Toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä herkullinen! 


Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti