Possupitat viinivinkillä venetsialaisten juhlapöytään

tiistai 25. elokuuta 2020
 *Kaupallinen yhteistyö Rosa viini ja ruoka / Cisa Drinks Oy*



Tässä seuraava venetsialaisten juhlapöytään sopiva ohjeeni, possupitat.
Possusuikaleilla täytetyt pitaleivät saavat täyteläisyyttä tzatzikista ja ihanaa paahteisuutta paahdetuista pinjansiemenistä.
Pitojen kanssa voi nauttia lasin Femar Vini Gran Appassoa, lisää tietoa viinistä löydät postauksen lopusta.




Possupitat
neljälle


4 pitaleipää
pinjansiemeniä
400g possun suikaleita
auringonkukkaöljyä paistamiseen
1 rkl sokeria 
½ tl suolaa
1 punainen chili 
1 punasipuli
1 tomaatti
tzatzikia
tuoretta korianteria


Paahda pinjansiemenet ruskeiksi 200 asteisessa uunissa.
Pilko chili ja sipuli pieneksi silpuksi.
Pilko tomaatti vähän isommiksi kuutioiksi.
Lisää sitten possun suikaleet pannulle, paista hetki ja lisää suola, sokeri, chili ja sipuli, sekoita.
Siirrä pannu pois liedeltä kun suikaleet ovat kypsiä.
Lämmitä pitaleipiä mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan, yleensä matalalla lämmöllä muutama kymmenen sekuntia. 
Halkaise pitaleivät ja levitä sisälle tzatzikia, lisää possusuikaleita, tomaattia, pinjansiemeniä ja tuoretta korianteria.
Ja eikun nauttimaan!





Femar Vini Gran Appasso 2018

Femar Vini Gran Appasso 2018 on täyteläinen italialainen punaviini, jossa on käytetty Cabernet Sauvignon, Negroamaro ja Syrah rypäleitä.
Maku on tanniininen, marjainen, makeahko ja 
Tanniinien ansioista sopii hyvin lihalle, suosituksina viinin kanssa nautittavaksi ovat tulinen ruoka sekä grilliruoka ja possu.
Maku on helposti lähestyttävä ja viiniä voi nauttia ihan sellaisenaankin.
Hinta Alkossa 12,98€




Rosan sivuilta löydät myös paljon ruokavinkkejä juhlapöytään, sinne pääset tästä klikkaamalla.




Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti