Superhelppo ja herkullinen Tazza-jäätelö

torstai 11. toukokuuta 2017


Mun mielestä parasta kaakaota on tuhti ja suklainen Tazza ja sitä menee varsinkin laskettelureissulla paljon. Kun on oikein kylmä, se lämmittää mukavasti. Mutta nyt sekoitin pakkaa ja tein siitä kylmää eli jäätelöä ☺ Muutenkin oli tarkoitus tehdä jäätelöä itse ja lempparikaakao valikoitui makuaineeksi.
Jäätelöä voit tehdä millä makuaineella tahansa, perusohje pysyy aina samana.
Olen tehnyt useita kertoja jäätelöä itse, mutta tämä on ehdottomasti paras kokeilu ikinä tuhdin suklaisen makunsa ansiosta.Tazza-jäätelö4 dl vispikermaa
1 purkki makeutettua kondensoitua maitoa
4-5 pussia Tazza kaakaojuomatiivistettä (säästä vähän koristeluun, Tazza kaakaojuomatiiviste on siirappista, vähän kuin suklaakastiketta. Maku on tuhti ja suklainen. Tiivistettä myydään ainakin joissain K-supermarketeissa)Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja sekoita se huolellisesti kerman joukkoon. Lisää haluamasi määrä kaakaojuomatiivistettä, suosittelen maistamaan mikä määrä on mieleesi. Lisäsin itse 4½ pussia ja jätin ½ pussia jäätelön pinnan koristeluun.

Laita jäätelö rasiaan ja koristele pinta lopulla kaakaojuomatiivisteellä. Anna olla pakastimessa yön yli. Kun mielesi halajaa jäätelöä, ota se sulamaan hetkeksi huoneenlämpöön ennen kuin rupeat kauhomaan ☺Valmista Tazza-jäätelöä


Kunhan kesä kohta tulee niin tästä on hyvä tehdä kesäherkkua ☺


2 kommenttia on "Superhelppo ja herkullinen Tazza-jäätelö"
  1. Moi. Onko kondensoitu maito valmiiksi "keitetty" ? Vai käykö ihan se vaalea tahna, mikä purkissa on ? Kiitos vastauksesta.

    VastaaPoista
  2. Pahoittelut kun vastaan näin myöhään, kommentit oli hävinneet jonnekin. Mutta se on sitä vaaleaa eli ei keitetty valmiiksi :)

    VastaaPoista