Vadelma-mansikkasiirappi ja Livia sauvasekoittimen testausta

lauantai 20. toukokuuta 2017
*Tämä tuote on saatu testaukseen blogia varten*Sauvasekoitin lähdössä testiinSain siis testaukseen Livian sauvasekoittimen ja kerron nyt vähän millainen tämä kokemus oli.


Haluan sanoa, että tämä kirjoitus perustuu täysin omaan rehelliseen mielipiteeseeni, se on minulle aina tärkeintä ☺
Ihan ensimmäisenä kiinnitin huomiota sauvasekoittimen ulkonäköön, joka on omaan makuuni oikein tyylikäs. Rakastan rosteria, sitä löytyykin meidän keittiöstä monestakin paikasta. Mulla on jäänyt jostain lapsuudesta pelko sellaisiin muovisiin helposti hajoaviin sauvasekoittimiin ja tämä oli onneksi jotain ihan päinvastaista.
Kumitettu kahvaosa tekee käytöstä helppoa, koska saat kahvasta pitävän otteen. Itsellänikin on suhteellisen pieni käsi, mutta siitä huolimatta kahvasta oli helppo pitää kiinni ja nappien käyttö onnistui ongelmitta.

Sekoittimesta löytyy kaksi tehoa HIGH ja LOW. Nämä riittivät hyvin, mutta enimmäkseen käytin HIGH tehoa.Muutama fakta


Livia sauvasekoitin HB-60


*Teho 200W
*johdon juuressa kätevä ripustuslenkki
*irroitettava teräosa
*Hinta saattaa vaihdella, mutta löysin muutamasta paikasta hinnaksi 17,00€

Painikkeet ovat hyvin selkeät, kuten kuvasta voi huomata.
Ja sitten itse reseptiin...
Vadelma-mansikkasiirappi1dl vettä
1dl sokeria
Haluamiasi marjoja, jokaista marjaa vähintään 1dlKiehauta kattilassa vesi ja sokeri, sekoittele hyvin. Anna hetki kiehua ja ota kattila sivuun jäähtymään.
Vesi-sokeriseoksen jäähtyessä, aja marjat sauvasekoittimella hienoksi. Laita siivilä kulhon päälle
ja paseeraa sen jälkeen marjaseos siivilän läpi, jotta siemenet erottuvat.
Nyt kulhon pohjalla on marjoista irronnut mehu. Sekoita tähän mehuun vesi-sokeriseos ja sinulla on valmista marjasiirappia.
Siirappia voit käyttää uunissa paistetun juustokakun päällä, jäätelön seassa tai sekoittaa kuohuviinin sekaan ja saat raikkaan kesäjuoman ☺


Yhteenvetona: Voisin hyvin ostaa itselleni kyseisen tuotteen sen edullisen hinnan puolesta sekä sen takia, että tuote on laadukas sekä erittäin helppokäyttöinen. Sekoitin hoiti hommansa hyvin ja teki sileää pyrettä marjoista. Yksi mansikka jäi isommaksi, koska se oli vielä osittain jäässä. Voin sanoa, että tässä on hinta-laatusuhde kohdillaan!Siirappia kuohuviinin seassa


Testasin tällä sauvasekoittimella myös toista reseptiä, koska halusin saada kunnollisen näkemyksen sekoittimen toiminnasta. Ja tämän toisen reseptin julkaisen aivan pian ☺Post Comment
Lähetä kommentti