kotiliesi

Kulinarismi on hyvän ruoan arvojen vaalimista, kulinaristi on hyvän ruoan ystävä. Kulinarismia mahan täydeltä- ruokablogissa tärkeintä on ajatus "kokkaillaan hyvää ruokaa ja syödään mitä mieli tekee!" Kaikista tärkeintä kuitenkin on ruoasta nauttiminen rakkaiden ihmisten seurassa. Tämä blogi on siis hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa mukaan!

Pääsiäisen rocky road

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Tykkään rocky roadista ihan älyttömästi ja siitä pitää aina tehdä joka juhlapyhään oma versio 😀

Tähän lisäsin täytteeksi myös pashaa, jonka paksunsin valkosuklaalla. Valkosuklaapashan koostumuksesta tuli fudgemainen, mikä oli hauskaa vaihtelua.
Mikä oliskaan enemmän pääsiäistä kuin pasha!


Pääsiäisen rocky road 

Fazer maitosuklaata (tarvitsen puolikkaan levyn)
Fazer tummaa suklaata (tarvitsen puolikkaan levyn)

Valkosuklaata (n.75g)
Pashaa 2x 90g purkkia (tarvitset 1½ purkillista pashaa)

Pääsiäiskarkkeja (mulla oli Fazer pääsiäispatukoita, kindersuklaata, suklaa sydän karkkeja)
PistaasipähkinöitäPääsiäisen rocky roadValitse mieleisesi astia, johon voit rocky roadin tehdä. Laita astian pohjalle leivinpaperia siten, että se yltää reunoille asti, mikäli siis astiassasi on reunat.
Aloita sulattamalla tummaa ja maitosuklaata vesihauteessa. Myös mikro käy sulatukseen, mutta sulatus pitää tapahtua hyvin hitaasti ja välillä sekoitellen, koska suklaa palaa herkästi.
Kun suklaa on sulanut, kaada astiaan pohjalle ohuehko kerros suklaata ja laita päälle haluamasi määrä täytteitä eli karkkeja, suklaata ja pähkinöitä. Sulata sitten valkosuklaa vesihauteessa ja sekoita valkosuklaa ja pasha keskenään. Kaada valkosuklaapashaa täytteiden päälle ja kaada sen jälkeen tumma- ja maitosuklaaseosta vielä päällimmäiseksi. Lisää koristeeksi haluamiasi karkkeja ja valkosuklaapashaa.

Nyt ei tarvitse enää muuta kuin jaksaa odottaa eli anna kovettua jääkaapissa muutaman tunnin ajan ja leikkaa sitten palasiksi ja tarjoile! Nam! 😋

Herkullista Pääsiäistä! ❤

Post Comment
Lähetä kommentti