Koiran herkkujäätelö

tiistai 9. helmikuuta 2021
 
Ihan pian on jo ystävänpäivä ja silloin onkin hyvä hetki hemmotella jokaista ihmisen parasta karvaista ystävää 💕
Koiralle on helppo tehdä jäätelöä kunhan vain tietää mitkä raaka-aineet ovat koiralle sopivia. Tähän jäätelöön käytin banaaneja, vadelmia ja kreikkalaista jogurttia, joten siinä ei ole mitään ylimääräistä. Varmista, että käyttämäsi jogurtti on laktoositonta sillä laktoosi voi käydä lemmikin vatsan päälle. 
Jäätelöä ei myöskään kannata tarjoilla suurina määrinä.


Ensin vähän haisteltiin, että mitä on tarjolla ja sitten maisteltiin. Kyllä se jäätelö vaan maistui erittäin hyvin!Koiran herkkujäätelö

n. 2 dl kreikkalaista jogurttia (laktoositon, johon ei ole lisätty sokeria)
muutama kourallinen vadelmia
2 banaania


Muussaa banaanit ja vadelmat kulhossa, lisää jogurttia sen verran, että koostumus muistuttaa pehmentynyttä jäätelöä, sekoita.
Jaa jäätelöseos haluamiisi pakasteen kestäviin vuokiin ja pakasta vähintään 3 tuntia.
Irrota vuoista ja tarjoile. Voit myös laittaa jäätelöä Kongiin tai vastaavaan leluun ja pakastaa koko lelun, jolloin jätskin syönti on myös aivotyötä.
Käytin itse donitsivuokaa jäätelöiden jäädyttämiseen, josta sai ihan supersöpöjä jäätelöitä!Tarjoile rakkaalle karvaiselle ystävälle herkkuna vähän kerrallaan ja varmista, että raikasta vettä on aina tarjolla💖Treat your beloved doggo on Valentine's Day with this tasty ice cream, here is my recipe for doggie ice cream.


Ice cream for doggos

2 dl greek yogurt (lactose-free and no added sugar)
few handful of raspberries
2 bananas

Mash the peeled bananas and raspberries until you have a puree. Add yogurt until the mixture is almost like a melted ice cream. Mix well. 
Pour mixture into molds and put the molds in to freezer at least for 3 hours. You can also freeze the mixture in Kong so your dog can have some brain work while eating the ice cream.
Unmold the ice creams and then just let your doggo enjoy! Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti