Banaanipannukakut

torstai 4. helmikuuta 2021
 
Olen hiljalleen talven aikana alkanut käydä taas kuntosalilla hetken tauon jälkeen ja kiinnittänyt huomiota siihen mitä tulee syötyä. En kuitenkaan aloita mitään dieettiä enkä rajoita syömisiäni liikaa, koska tunnetusti harvoin yksikään dieetti on johtanut lopulliseen terveelliseen elämään. En muutenkaan usko elämässä siihen, että liiallisella rajoittamisella tulisi hyvää. Kohtuus kaikessa 😊 Ja tarvitsen elämääni herkkupäiviä! 😄
Olen tehnyt joinain aamuina aamiaiselle näitä helppoja banaanipannukakkuja, joissa on vain muussattua banaania ja kananmunaa. Ei siis jauhoja eikä sokeria, joten ne ovat parempi vaihtoehto perinteisille pannukakuille. Viimeeksi kun tein näitä itselleni ja miehelleni aamiaiseksi, mieheni totesi, että ovatpa nämä hyviä eikä liian makeita, sopii hyvin aikuiseen makuun. Ja enpä voisi olla enempää  samaa mieltä. 

Banaanipannukakut

2 banaania
1 kananmuna

Muussaa banaanit kulhossa soseeksi ja lisää kananmuna. Sekoita siten, että kananmuna rakenne hajoaa ja se sekoittuu täysin banaanin joukkoon.
Lämmitä pannu liedellä, lisää öljyä ja annostele taikinaa pannulle erissä.
Paista pannukakkuja molemmilta puolilta kunnes pinta on kauniin ruskean paistunut.
Nauti valmiit pannukakut banaanisiivujen ja marjojen kanssa, päälle voit myös lorauttaa hiukan siirappia makeutta tuomaan.
These banana pancakes are a bit healthier choice when you are craving pancakes because there is only eggs and banana in the batter. 


Banana pancakes

2 bananas
1 egg

Peel the bananas and mash them in a bowl until you have a puree.
Add the egg and mix well. Heat up a pan, add oil in to the pan and pour the batter in to the pan in little patches. Fry both sides until golden brown. 
Enjoy with banana slices and berries. Pour a little bit of maple syrup on top if you want your pancakes sweeter.


Hanna 💖

2 kommenttia on "Banaanipannukakut"
  1. Sinulla on hieno blogi, täältä löytää vaikka mitä kokeiltavaa! Täytyy poiketa useammin!

    Haastan sinut Hymy- huuleen haasteeseen!

    http://rrimasa.blogspot.com/2021/03/hymy-huuleen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentista, otin haasteen vastaan! :) Sullakin on ihana blogi, jossa on paljon hyviä ohjeita :)

    VastaaPoista