Pigs in blankets ja LAB Signature 2016

torstai 26. marraskuuta 2020
 *Kaupallinen yhteistyö Rosa viini & ruoka / Cisa Drinks Oy*


Enää muutama päivä ja olemme jo joulukuussa, ihanaa! Tämä vuosi on ollut niin hullu, että en voisi enempää odottaa joulua. Tälle joululle halusin kokeilla näitä Pigs in blankets- nimeä kantavia pekoniin käärittyjä nakkeja eli vähän kuin nakkipiiloja. Lähinnä nämä kyllä menivät miehen lautaselle kun en oikein tykkää syödä paljoa lihaa kerralla. Mutta maku oli kuitenkin hyvä.
Pigs in blankets on siis perinteinen jouluruoka Iso-Britanniassa. Se on helppo valmistaa ja raaka-aineitakin tarvitaan vain kahta erilaista.Pigs in blankets
tästä määrästä saat noin 20 valmista nakkipiiloa

1 paketti pekonia (170 g)
300 g prinssinakkeja tai tavallisia nakkeja, jotka leikataan kahteen osaan


Leikkaa nakit keskeltä kahtia jos sinulla ei ole prinssinakkeja.
Leikkaa pekonisiivut puoliksi keskeltä ja kääri jokaiseen puolikkaaseen pekonisiivuun yksi nakki.
Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai kunnes pekonin pinta on kauniin ruskea. Tarjoa lisukkeena joulupöydässä tai napostele sellaisenaan. Alla myös nakkipiiloille sopiva viini!


LAB Signature 2016

LAB Signature ihastuttaa koiraihmisen jo ihan etiketillään! Kyseessä on siis portugalilainen täyteläinen, keskitanniininen punaviini, jossa rypäleinä on käytetty Castelão, Touriga nacional, Syrah ja Tinta roriz lajikkeita. Täyteläinen ja mehevä maku toi mieleen joulun, joten taidan ostaakin tätä meidän joulupöytään. Erittäin kelpo punaviini!
Hinta 14,98€ Alkossa.


Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti