Cajun-sinihomejuusto-kanavuoka

lauantai 28. marraskuuta 2020

 Vielä ennen joulun mättöjä haluan kirjoitella tänne ylös yhden meidän uuden arkiruokalempparin. Tämä syntyi vähän vahingossa hetken mielijohteesta kaupassa, mutta lopputulos oli oikein kelpoa arkiruokaa! Maku on cajun mausteen ansiosta hitusen tulinen ja samaan aikaan ihanan kermainen. Jos rakastat sinihomejuustoa, kokeile tätä!

Tiistaina aukeaa jo joulukalenterin ensimmäinen luukku, muista seurailla, sillä kalenteri sisältää ihania kakkuja, DIY-juttuja ja paljon muuta kivaa! 




Cajun-sinihomejuusto-kanavuoka

550 g kanan rintafileitä
2 ½ dl Valion kolme sipulia ruokakermaa
1 paketti (170 g) Valio Aura sinihomejuustoa
Cajun mausteseosta


Laita fileet uunivuokaan ja hiero niiden pintaan cajun maustetta. Kaada vuokaan ruokakerma ja murustele päälle vielä sinihomejuusto.
Paista 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Keitä lisukkeeksi riisiä, nauti!



Hanna 💖

Post Comment
Lähetä kommentti