Tästä tuli meidän uusi naposteluherkku niihin iltoihin kun tekee mieli jotain hyvää, mutta ei pitäisi herkutella niin hirveän raskaasti.
Muutenkin olen päättänyt harrastaa jatkossa enemmän vegaanista kokkailua niin ilmaston kuin itsenikin iloksi.
Muutenkin olen päättänyt harrastaa jatkossa enemmän vegaanista kokkailua niin ilmaston kuin itsenikin iloksi.
Nämä paahdetut dukkah-kukkakaalit ovat terveellinen ja vegaaninen vaihtoehto perinteiselle napostelulle, mutta silti niin herkullinen!
Dippi
200g Fazer Yosa Kaurafraiche
½ lime
1 yksikyntinen valkosipuli
1 tl suolaa
½ tl sokeria
Raasta valkosipuli hienoksi raasteeksi ja purista limestä mehu.
Sekoita ne kaurafraicheen ja lisää suola sekä sokeri.
1 tl suolaa
½ tl sokeria
Raasta valkosipuli hienoksi raasteeksi ja purista limestä mehu.
Sekoita ne kaurafraicheen ja lisää suola sekä sokeri.
Tarkasta maku.
Kukkakaalit
1 kukkakaalin kerä
2 rkl auringonkukkaöljyä
Dukkah- mausteseosta
Poista kukkakaalista lehdet.
Leikkaa kukkakaali siivuiksi ja hiero siivuihin öljyä ja dukkah- mausteseosta sen verran, että ne peittyvät mausteella.
Paahda uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile dipin kanssa
Ja käytä toinen limen puolikas vaikka koristeeksi.
Hanna
💖
Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile dipin kanssa
Ja käytä toinen limen puolikas vaikka koristeeksi.
Hanna
💖
Post Comment
Lähetä kommentti