Tässä kevätauringon jo hiljalleen paistellessa ajatukset karkasivat väkisinkin kesään. Ja kesästä lämpimiin iltoihin kun istutaan terassilla ja juodaan lasillinen jotain hyvää.
Viime kesänä useamman kerran join aperol spritziä ja kehittelin siitä vuoden lopulla oman versioni glögispritzerin.
Nyt kun ajatuksissa on aurinko ja lämpö tuli mieleen mimosat.
No täytyihän niistäkin kokeilla jotain omaa versiota.
Perinteinen mimosa valmistetaan sekoittamalla kuohuviiniä ja appelsiinimehua.
Oman versioni tein jäädyttämällä mehun marjojen kanssa jääpalamuotissa ja lopputuloksena oli marjaisia mehukuutiota.
Marjamimosat
kahdelle
kaksi laakeaa viinilasia
kaksi laakeaa viinilasia
pakastevadelmia
pensasmustikoita
appelsiinimehua
0,375 dl kuivaa kuohuviiniä
Laita jääpalamuotin lokeroihin mustikoita ja vadelmia ja kaada sitten päälle appelsiinimehua.
Laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi tai kunnes ne ovat jäätyneet.
Irroita valmiita mehupaloja muotista ja laita molempiin laseihin vähintään kuusi mehupalaa.
Kaada kuohuviini puoliksi molempiin laseihin ja tarjoile.
Niin hyvää!
💖
pensasmustikoita
appelsiinimehua
0,375 dl kuivaa kuohuviiniä
Laita jääpalamuotin lokeroihin mustikoita ja vadelmia ja kaada sitten päälle appelsiinimehua.
Laita pakastimeen vähintään kahdeksi tunniksi tai kunnes ne ovat jäätyneet.
Irroita valmiita mehupaloja muotista ja laita molempiin laseihin vähintään kuusi mehupalaa.
Kaada kuohuviini puoliksi molempiin laseihin ja tarjoile.
Niin hyvää!
💖
Post Comment
Lähetä kommentti