*Viini saatu Rosa viini- ja ruokakerholta*
Valkosipulissa, persiljassa ja sitruunassa marinoidut jättikatkaravun pyrstöt ja kylkeen sopivan viileää valkoviiniä, nam!
Jotkut asiat vaan ovat hyviä yksinkertaisina.
Jättikatkaravun pyrstötkään eivät vaadi kummoista käsittelyä, jotta niiden aito maku säilyy.
Tämän kerran viinistä voit lukea jälleen postauksen lopusta.
Jotkut asiat vaan ovat hyviä yksinkertaisina.
Jättikatkaravun pyrstötkään eivät vaadi kummoista käsittelyä, jotta niiden aito maku säilyy.
Tämän kerran viinistä voit lukea jälleen postauksen lopusta.
Jättikatkaravun pyrstöt
400g pyrstöjä (pakaste tai tuore)
Marinadi
4 valkosipulinkynttä
2 dl persiljaa hienonnettuna
1 sitruunan kuori ja mehu
1 dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
Sekoita marinadin ainekset, lisää pyrstöt marinadiin ja anna pyrstöjen maustua tunnin ajan jääkaapissa.
Marinoimisen jälkeen paista voissa pannulla 3 minuuttia, muista kääntää kerran paiston aikana.
Jättikatkaravun pyrstöt voi myös grillata aivan yhtä hyvin kuin paistaakin.
Marinoimisen jälkeen paista voissa pannulla 3 minuuttia, muista kääntää kerran paiston aikana.
Jättikatkaravun pyrstöt voi myös grillata aivan yhtä hyvin kuin paistaakin.
Bergh Grüner Veltliner Organic viinin hinta vastaa hyvin laatua. |
Bergh Grüner Veltliner Organic 2019
Itävaltalaiset valkkarit ovat joka maistamisella olleet hyviä, eikä tämäkään poikkea edellisistä.
Kyseessä on siis itävaltalainen valkoviini, jossa rypäleenä käytetty Grüner Veltliner nimistä rypälettä, joka onkin Itävallan viljellyin lajike.
Maistellessa totesin, että viinissä on hedelmäisyyttä ja hitunen mineraalisuutta.
Maku on kuiva.
Bergh Grüner Veltliner Organic 2019 sisältää alkoholia 12.5% ja happoja siinä on 4.9g litrassa.
Viinin maku sopii hyvin merenelävien kuten myös vaalean lihan kanssa.
Hinta Alkossa 12,88€.
Hei, kohta on jo kesä ja ehkä tämä poikkeustila on pian ohi. Tuetaan silloin kotimaisia yrityksiä!
Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti