Ruskistettu voi on helppo valmistaa ja sopii moneen

perjantai 3. huhtikuuta 2020

Hei pitkästä aikaa! Olen terveydenhuoltoalalla työskentelevänä seurannut silmä kovana koronavirustilannetta sekä painanut opintoja eteenpäin, joten olen joutunut jättämään hetkeksi blogin sivuun. Siksi täällä on ollut hiljaista hetken aikaa.
Mutta en ole hylännyt blogiani 💖

Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa ruskistetusta voista, jota hiljattain tein pelmenien seuraksi.
Tein pelmenit itse ja täytin ne jauheliha-sipuli-mausteseoksella.
Jokaisen pelmenin päälle kaadoin hiukan ruskistettua voita ja se toimikin yllättävän hyvin. Ruskistettu voi sopiikin moneen!
Ruskistetun voin maku on pähkinäinen, täyteläinen ja jopa karamellinen.



Pelmenit ruskistetulla voilla



Ruskistettu voi on helppo valmistaa, mutta vaatii kokilta tarkkaavaisuutta sillä voi palaa herkästi.




Ruskistettu voi


Laita kattilaan haluamasi määrä voita ja nosta kattila liedelle.
Laita liesi keskilämmölle.
Voi alkaa ensin sulaa ja hiljalleen ruskistua.
Tämä vie hetken aikaa, joten ole kärsivällinen.
Sekoittele voita aina silloin tällöin.
Kun voi on selkeästi kauniin pihkan väristä ja tuoksuu pähkinäiseltä, se on valmista.
Voit säilyttää ruskistettua voita jääkaapissa ja halutessasi vaikka vaahdottaa sen, jolloin se on taivaallisen hyvää leivän päällä!
Ruskistettu voi sopii hyvin myös kalalle!




Valmiin ruskistuneen voin tunnistaa upeasta väristä



Hanna 💖



Post Comment
Lähetä kommentti