Käsityösuklaata ja tuoretta kahvia, Tallinnan ihanin kahvila

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017


Vietin ihanan pitkän viikonlopun Tallinnassa viikko sitten. Ihan rentoutuen ja nauttien auringosta ja lämmöstä. Ei tarvinnut lähteä kuin muutamia satoja kilometrejä etelään ja kesäkelit tuli 😀 Tallinnassa oli siis 16  astetta lämmintä! ❤ Tallinna on yksi lempikaupungeistani, johon palaan aina uudestaan, saan samalla myös treenata viron kieltä, jota vähän jo osaan puhuakin.


Keväinen Tallinna


Tämä ihana kahvila, johon tallustelimme sijaitsee vanhassa kaupungissa ja hotelliltamme matkaa kertyi 500 metriä eli maksimissaan kymmenen minuuttia jalkaisin.
Majoituimme siis Original Sokos hotel Virussa.Kahvila Chocolala

Sisään astuessamme meitä kohtasi leveä hymy ja meille tarjottiin maistiaisiksi kupit kuumaa kaakaota, jonka he ovat itse valmistaneet.
Ja sehän kelpasi, kun ilmaiseksi sai 😂 Ja oli muuten hyvää, oikein tuhtia suklaista kaakaota.

Siinä samalla pohdittiin oikein urakalla, että mitä kahvin kanssa tilattaisiin. Valikoima on niin laaja ja tekisi mieli maistaa kaikkea 😁
Tilattiin sitten crispy konvehdit ja cafe americanot. Kahvin sai tuoreena, koska ne jauhetaan tilauksesta.
Ainutlaatuista tässä kahvilassa on se, että kahvia maistellessasi voit katsella kun suklaat valmistuvat käsityönä. Konvehteja ja muita suklaatuotteita valmistetaan siis ihan paikan päällä.Tiski täynnä erilaisia konvehteja


Kahvila on perheyritys, jossa valmistetaan käsityönä suklaata eri muodoissa. Kahvilasta sai erilaisia konvehteja  muutaman hyvän mainitakseni crispy, chili ja vanilja. Suklaasta oli tehty sampanjapulloja, pelikortteja ja erilaisia konvehtikokoelmia, joissa oli onnentoivotuksia. Aika kivoja tuliaisia jos haluaisi jotain vähän erilaista.Upeat kahvilasit


Kahvia oli muutamaa erilaista laatua, latte, espresso ja americano. Myös jo mainitsemaani kaakota sai tilattua, konjakilla terästettynä tai ilman.Chocolalan konvehdit on niin upeita! 


Kyseinen kaunis konvehti oli tummaa suklaata ja sisällä oli crispy täyte eli ihanan rouskuva täyte. Aivan loistavaa, todella rapea pinta (temperointi on point!) ja täyte niin täyteläistä. Paras konvehti, jonka olen syönyt, ikinä. Ulkonäkö on jo sellainen, ettei raaskisi syödä kun konvehti näyttää taideteokselle.

Kahvilaan tullessani huomasin, että nämä ihmiset tekevät tätä työtä rakkaudella ja siitä kertoo myös se, että he ovat voittaneet muun muassa International Chocolate Awards 2015 kulta-, hopea- ja pronssisijat.
Heidän nettisivuillaan lukee myös "Ensimmäinen Virolainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty Reilun Kaupan merkki".

Monta hyvää syytä poiketa tänne kahville. Tulikin niin hyvä mieli kun sai tukea pientä yrittäjää, joka on ihtohimoinen omaa työtään kohtaan❤
Suosittelen siis ehdottomasti käymään täällä jos olet Tallinnassa!❤❤


Kahvilan osoite on Väike-karja 1, Tallinn 10140, Estonia.

Ja kertokaa kokemuksia jos olette täällä jo käyneet! ☺
Post Comment
Lähetä kommentti