Café Art, laatukahvia Aurajoen rannalla

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Viime Turun reissulla halusin päästä tsekkaamaan jonkun oikein hyvän kahvilan ja Café Art oli saanut paljon hyvää palautetta. Joten sinne suuntasimme.
Saavuimme kahvilaan puolen päivän aikoihin ja paikka oli täynnä ihmisiä sekä jono pitkä, mutta pöytiä oli siitä huolimatta muutama vapaana.
Vaihtoehtoja oli tarjolla paljon, erilaisia kahveja ja leivonnaisia. Suolaista ja makeaa.
Kahvi oli erittäin hyvää ja laadukasta ja ostinkin yhden paketin papuja mukaan kotiin. Kahvinpavut saa myös jauhatettua paikan päällä jos et omista myllyä.


Turun kahvi paahtimon La independencia papuja


Rakastan kahvia ja sen kulutus on meillä suurta, joten omistan myös vanhan kahvimyllyn, jolla tykkään jauhaa oman kahvini. Kahvi vaan on parempaa kun sen itse jaksaa jauhaa. ☺

Mutta takaisin asiaan. Kahvin kanssa otettiin pala kinuskipiirakkaa, jossa mukava pieni suolaisuus helpotti täyteläistä makeutta. Pohja maistui hiukan suolaiselle, vähän kuin Digestive kekseille. Välikerros oli juustokakkumainen. Siis tämä piirakka on suurille kinuskin ystäville! 😁Café Art, kinuskipiirakkaa

Tykkäsin kahvilasta ja ymmärrän hyvin miksi se on saanut hyvät arvostelut. Sen huomaa, että tässä kahvilassa on panostettu laadukkaaseen kahviin ja hyviin leivonnaisiin. Ja aivan parasta kun saa ostaa paketin hyvää kahvia mukaansa!
Asiakaspalvelu oli moitteetonta ja tietämystä kahvista työntekijöillä oli paljon. Kahvipakettien hinnat olivat 8-10€, omani maksoi kympin.
Paikan sisustus oli pelkistettyä ja nimensä mukaisesti kahvilassa on taidetta, mutta taide valitettavasti jäi toissijaiseksi hyvän kahvin huumassa.

Jos rakastat hyvää kahvia, tämä paikka on sinua varten! ☺


Post Comment
Lähetä kommentti