kotiliesi

Kulinarismi on hyvän ruoan arvojen vaalimista, kulinaristi on hyvän ruoan ystävä. Kulinarismia mahan täydeltä on ruokablogi, jossa kehitellään omia ruokaohjeita ja kokkaillaan ruokaa, jota kuka vaan voi valmistaa. Kaikista tärkeintä kuitenkin on ruoasta nauttiminen rakkaiden ihmisten seurassa. Tämä blogi on siis hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa mukaan!

Helppo jälkkäri: Lakka-Crème brûlée

keskiviikko 1. elokuuta 2018

Ihanaa alkanutta elokuuta!

Tällä kertaa halusin yhdistää lakat aiemmin tekemääni Crème brûlée- ohjeeseen, koska lakat ovat suurta herkkuani.

Lakat ovat vaan niin ihania! Kuin pieniä oransseja timantteja! Terveellisiä, hyviä ja niistä tulee aina lappi mieleen 😍

Kuka muu rakastaa lakkoja? Käsi ylös! 😁


Tämä vuosi on kuitenkin ollut huonoin lakkavuosi pitkiin aikoihin, mutta onnekseni olin säästänyt viime vuotisia lakkoja pakkaseen. Jos haluat käyttää lakkoja herkulliseen paahtovanukkaaseen, tässä ohjeeni siihen.



Lakka-Crème brûlée



Tein Crème brûléen samalla ohjeella kuin viimeeksikin, ohjeeseen pääset tästä.


Valmista vanukas ohjeen mukaan, mutta laita jokaisen kulhon pohjalle haluamasi määrä lakkoja ennen kuin kaadat vanukasseoksen kulhoihin ja laitat ne uuniin.



Lakka-Crème brûlée


Kun olet viimeistellyt vanukkaat paahtamalla, laita vanukkaan pinnalle vielä lakkoja 😋


💖


Post Comment
Lähetä kommentti