Hard Trek Café, Ruka

sunnuntai 9. huhtikuuta 2023


Löytyipä loman aikana vielä yksi kiva uusi kahvilakin, josta saa erikoiskahveja!Olen nimittäin jo useamman kerran Rukalla ollessa kaivannut hyvää lattea enkä vielä löytänyt kahvilaa josta sitä saisi, kommentoi jos tiedät jonkun hyvän kahvilan. Etsin netistä vaihtoehtoja ja törmäsin vinkkiin Hard Trek Cafésta, josta saisi kuulemma Rukan parhaat erikoiskahvit. Tällaiset vinkit on pakko tarkastaa!
 Paikalle pääsee autolla, hiihtäen tai moottorikelkalla, latu sekä kelkkareitti kulkevat aivan kahvilan vierestä. 
Jos laskettelun lomassa haluaa kahville täytyy kävellä rinnealueelta tien toiselle puolelle.Samoissa tiloissa toimii myös pyörä-, kelkka- ja välinevuokraamo sekä ravintola. Seuraavan kerran voisin kokeilla ruokapuolta. Täältä saa myös take away ruokaa!
Kävin kurkkaamassa ruokalistaa ja ilokseni näin tarjolla olevan paljon paikallista ruokaa kuten Kitkasta pyydettyä siikaa. 
Lähiruoka tekee aina iloiseksi 💖
Kävimme loman aikana kahdesti kahvilla täällä ja toisella kertaa maistoimme feta-pinaattipiirakkaa, joka oli oikein maukasta. Tarjolla oli myös makeita leivonnaisia. 
Kahvilalla on myös terassi, jossa on aurinkoisella ilmalla ihana nautiskella kahvit.
Saapa täältä alkoholillisiakin juomia, jos niitä haluaa tulla terassille nauttimaan.
Terassille sai tuoda myös koirakaverit mukaan 💖
Latte maksoi 4,70€, joka on yleistä tasoa vastaava hinta. Latteen tarjolla oli ainakin vanilja, karamelli ja valkosuklaa makusiirapit. Vannoutuneena vaniljalaten ryystäjänä valinta oli selvä.
Tarjolla on myös espressoa ja cappucinoa sekä suodatinkahvia.
Hard Trek Café on vasta viime vuoden puolella avattu ja sijaitsee Itä-Rukalla Vuosselin alueella osoitteessa Vuosselintie 8. 
Sisätilat olivat avarat, paikalle mahtuu paljonkin ihmisiä kerralla. Siistit ja puhtaat vessat myös. Vaikka olimme sesonkiaikaan paikalla, ei kahvilassa ollut ruuhkaa. Tarjolla on monipuolisesti palveluita ja syömisiä sekä juomisia. 
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kahvi laadukasta, juuri sitä mitä olen etsinytkin!
Tänne palaamme uudelleenkin, suosittelen lämpimästi.
Hanna 💖Post Comment
Lähetä kommentti