Illanviettoja ja pikkujouluja tulossa, etkä tiedä mitä tarjota vegaanivieraille?
Tämä nachopelti sopii hyvin illanviettoihin, joihin saapuu vieraaksi vegaaneja ja se maistuu hyvin lihansyöjällekin.
Laitoin mieheni maistamaan tätä (hän on vannoutunut lihansyöjä!) ja hyvin upposi kylmän oluen kanssa. Hän taisi itsekin yllättyä siitä miten hyvää voi olla vegaaninen vaihtoehto 😃
Liha korvataan falafel pyöryköillä, joten maku säilyy kuitenkin sopivan tuhtina. Raikkautta nachopeltiin tuo lime, valkosipuliruoho ja vegaaninen majoneesi.
Nachopelti on helppo tarjoilla, nosta pelti sellaisenaan pannulapun päälle pöytään ja anna sen hetki jäähtyä. Jokainen voi ottaa siitä mieleisensä määrän. |
Vegaaninen nachopelti
riittää vähintään neljälle henkilölle
1 pussi Santa Maria suolattuja maissilastuja
1 pussi HK Maakarit falafel pyöryköitä
1 keltasipuli
125 g luumutomaatteja
1 pala Vegaanista Violife prosociano juustoa
1 purkki Santa Maria Garlic Salsaa
1 lime
Saarioinen Vegemajoneesia maussa Herbs & Garlic
Valkosipuliruohoa (= kiinalainen ruohosipuli)
Laita uuni lämpiämään 200c asteeseen.
Laita pellille leivinpaperin päälle kerros maissilastuja.
Pilko falafel- pyörykät, sipuli, tomaatit sekä valkosipuliruoho.
Raasta juusto.
Laita lastujen päälle kerros salsaa, falafel- pyöryköitä, tomaattia ja sipulia.
Ripottele juustoraastetta päälle.
Laita sitten taas kerros maissilastuja ja viimeistele juustoraasteella.
Nosta pelti uuniin noin 8-10 minuutiksi.
Kun olet ottanut pellin pois uunista, viimeistele se laittamalla päälle vielä vegemajoneesia ja valkosipuliruohoa.
Pilko limestä viipaleita ja laita ne pellin reunoille niin jokainen voi halutessaan puristaa limemehua nachojen sekaan.
Nachot on helppo nautiskella käsin suoraan pelliltä ja se onkin mukava jaettava vieraiden kesken.
Ja sitten vaan nauttimaan!😋
💖
Post Comment
Lähetä kommentti