Hillaliköörin tekoa osa 2

lauantai 6. marraskuuta 2021

Ihanaa alkanutta marraskuuta! 
Likööri on nyt tekeytynyt reilun kuukauden ja ajattelin, että olisi hyvä aika tarkastaa sen maku, tuoksu ja ulkonäkö. 
Likööri on tekeytynyt kellarissa isossa astiassa eikä sitä ole juuri auottu.
Nyt kun astian avasi, leijui nenään voimakas hillan tuoksu. Hyvä aloitus maistamiselle!
Sitten itse maistamiseen. Maku oli jo nyt täynnä hillaa! Enpä olisi uskonut, että maku on näin vahva jo kuukauden jälkeen. Ei liian makea.
Hilla maistui samalta kuin olisi tuoreen hillan pistänyt suoraan suolla poskeensa, ihana maku!
Vodka myös luonnollisesti maistuu, mutta sopivissa määrin.
Väri taas oli ruusukultaa muistuttava, vaalean oranssiin taittava.
Suunta on siis oikea! Likööri saa jäädä vielä kellariin ja otamme sen käyttöön jouluna.
Postaan vielä joulun alla miltä lopullinen tuotos maistui, tuoksui ja näytti.



Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti