Hymy huuleen- haaste ja korona-ajan ajatuksia

maanantai 8. maaliskuuta 2021
 Sain juuri ihanan kommentin tänne blogin puolelle ja samalla mut haastettiin mukaan hymy huuleen- haasteeseen, jossa ajatuksena on kommentoida tai kehua jonkun blogia ja siten tuoda hyvää mieltä blogin kirjoittajalle. Kiitos sinulle Näpertelijä- blogin rimasa kauniista kommentista, otan haasteen vastaan! 💖 Sulla on muuten blogissasi ihania ohjeita!


Olen vasta nyt alkanut potea lievää korona-ahdistusta tai paremminkin turhautumista. En pelkää, koska pelko ei hyödytä mitään, se vain sumentaa järkevää ajattelua. En myöskään kaipaa tapahtumia tai baareja sillä en niissä ennen pandemiaakaan käynyt, mutta ravintolaan joskus vielä haluaisin. Aion kyllä take away- ruokaa hakeakin. Tämä poikkeuksellinen aika on omalla kohdalla potkinut enemmän ulkoilemaan ja hiihto onkin tullut entistäkin tärkeämmäksi. Ladulla saa tuulettaa päätään ja hengitellä raikasta ilmaa, auringonpaiste kun vielä sattuu kohdalle niin mieli piristyy entisestään.


Kampaajalla ehdin käydä vielä ennen kuin tämä uusin aalto alkoi ja sekös tuntui oudolle, näytänkin kuvassa niin hölmölle foliolaput päässä ja maski kasvoilla😂


Osaako sitä enää koskaan ilman maskia mihinkään mennäkään kun siihen on jo tottunut. Huom! Ostin kyllä kuvan hatun, en vain sovitellut sitä kuvan takia... 😄


Kuitenkin tärkein harrastus, joka on tuonut iloa ja piristystä on ollut ruuanlaitto tietenkin!
Ja hyvä viini. Kun ei voi käydä ulkona syömässä on hyvä syy laittaa enemmän ruokaa itse vaikka ei sitä ennekään syömässä kovin usein käyty. 
Mikä on auttanut sua jaksamaan tällaisena aikana?
Terveyttä ja aurinkoa jokaisen kevääseen! Jaksetaan yhdessä!

Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti