Jo toinen dukkah ohje putkeen, mutta mitä väliä, koska dukkah on 💖😍
Halusin edellisen ohjeen mukaan käyttää dukkahia johonkin naposteltavaan, joten bruschettat vaihtuivat dukkahpopcorneihin.
Nämä popparit sopivat hyvin tervetuliaismaljan kylkeen vaikka tupaantuliaisissa tai aikuisten illanvietoissa. Miksipä näitä ei voisi lapsillekin tarjota?
Nämä popparit sopivat hyvin tervetuliaismaljan kylkeen vaikka tupaantuliaisissa tai aikuisten illanvietoissa. Miksipä näitä ei voisi lapsillekin tarjota?
Kääri haluamastasi paperista tötterö ja täytä se poppareilla. Näin niitä on helppo napsia. |
Dukkahpopcornit
2dl maissinjyviä
Auringonkukkaöljyä (sen verran, että kattilan pohja peittyy)
2rkl voita
suolaa
dukkah-mausteseosta
Laita 2 litran kattilaan öljyä niin, että pohja peittyy ja lisää joukkoon 2 rkl voita.
Nosta lieden lämpö täysille.
Kun voi-öljyseos alkaa kuplimaan ja höyryämään, kaada maissinjyvät kattilaan ja laita kansi päälle.
Kun voi-öljyseos alkaa kuplimaan ja höyryämään, kaada maissinjyvät kattilaan ja laita kansi päälle.
Maissinjyvät alkavat hiljalleen paukkumaan.
Pistä patalaput käsiin ja pidä sitten käsin kattilan kantta kiinni kunnes paukkuminen on loppunut. Silloin popparit ovat valmiita.
Pistä patalaput käsiin ja pidä sitten käsin kattilan kantta kiinni kunnes paukkuminen on loppunut. Silloin popparit ovat valmiita.
Sammuta liesi ja siirrä kattila pois liedeltä.
Kaada popparit kulhoon, lisää haluamasi määrä suolaa ja dukkah-mausteseosta (muista maistella välillä 😋).
Post Comment
Lähetä kommentti