Noniin, ehkä se kesä sieltä tulee😉
Ja kesällähän pitää kirjoitella vähintään yksi jäätelöohje.
Pitkään olenkin pohtinut tekeväni oman version vuohenjuustojäätelöstä vaikka
vuohenjuustojäätelö ei itsessään ole mikään uusi ilmiö, mutta halusin tehdä siitä nimenomaan omanlaiseni version. Pohdin ja pohdin ja kun palasin yksinkertaisuuden äärelle, silloin sen keksin.
Klassikko, joka on yksinkertainen ja hienostunut. Stracciatella.
Itse jäätelömassa on vaniljajäätelöä, johon lisätään vuohenjuustoa taittamaan makeutta. Käsite stracciatella tarkoittaa jäätelön seassa olevaa hienoa suklaalastua.
vuohenjuustojäätelö ei itsessään ole mikään uusi ilmiö, mutta halusin tehdä siitä nimenomaan omanlaiseni version. Pohdin ja pohdin ja kun palasin yksinkertaisuuden äärelle, silloin sen keksin.
Klassikko, joka on yksinkertainen ja hienostunut. Stracciatella.
Stracciatella-Vuohenjuustojäätelö |
Itse jäätelömassa on vaniljajäätelöä, johon lisätään vuohenjuustoa taittamaan makeutta. Käsite stracciatella tarkoittaa jäätelön seassa olevaa hienoa suklaalastua.
Aito stracciatella tehdäänkin hyvin hienoista suklaalastuista, jotta jäätelö on mukava syödä
sillä paksummat suklaapalat kovettuvat pakkasessa liian koviksi syödä.
Stracciatella-Vuohenjuustojäätelö
4 dl vispikermaa
1 purkki kondensoitua maitoa
1 vaniljatanko
1½ pakettia levitettävää vuohenjuustoa (á 140g)
suklaalevyn tai vaihtoehtoisesti kaksi, jotta saat kahta eri makua (esim. tumma- ja maitosuklaa)
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sekaan vaniljatangosta kaapimasi vaniljansiemenet, kondensoitu maito ja vuohenjuusto. Sekoita huolellisesti, mutta älä vatkaa. Vuole varovasti suklaasta lastuja tai vaihtoehtoisesti leikkaa hienoja paloja. Lisää haluamasi määrä suklaalastuja jäätelömassaan, sekoita ja kaada se sitten pakasterasiaan. Voit halutessasi laittaa vielä koristeeksi jäätelön pintaan suklaalastuja.
Pakasta vähintään 4 tuntia tai mielellään yön yli
Ota lämpimään hiukan ennen nauttimista 💖
Palataan pian Taste of Helsingin merkeissä, päivitän some kanaviini materiaalia tapahtumasta perjantaina 15.6. 😊💓
Ja kiitos jo arvontaan osallistuneille, vielä on reilu viikkoa aikaa osallistua😊
💖
Ota lämpimään hiukan ennen nauttimista 💖
Palataan pian Taste of Helsingin merkeissä, päivitän some kanaviini materiaalia tapahtumasta perjantaina 15.6. 😊💓
Ja kiitos jo arvontaan osallistuneille, vielä on reilu viikkoa aikaa osallistua😊
💖
Vau nyt on erilainen makuyhdistelmä! Näyttää todella herkulliselta :)
VastaaPoistaJuu pitkään pohdin sopivaa makuyhdistelmää ja tämä sitten miellytti makunystyröitä :) Kiitos :)
Poista