Tuoreutta ja savun makua. Sushi Bar Asia Levillä.

lauantai 25. helmikuuta 2017
8.6.2018 lisäyksenä tekstiin: Tätä ravintolaa ei enää ole olemassa, mutta omistaja on avannut uuden ravintolan lähistölle.

Tervetuloa! Aloitin tämän blogin, jotta voin jakaa kokemuksia ruoanlaitosta ja kaikesta siihen liittyvästä.
Blogissani haluan jakaa myös kokemuksia ihan kaikenlaisista ravintoloista, ei vain niistä hienoimmista ja kalleimmista.
Tässä sitä sitten tulee! ☺


Kävin testaamassa 16.2.2017 Levillä ollessani Sushi Bar Asia nimisen ravintolan. Koska sushi on aina kokeilemisen arvoista! Tämä oli toinen kertani kyseisessä raflassa.


Sushi Bar Asia


Ravintolassa oli ihanan intiimi tunnelma ja itse kokkikin kävi meitä tervehtimässä. Kyllä ainakin voin sanoa, että tunsin oloni tervetulleeksi.☺ Ja sitten äkkiä siihen ruokalistaan kiinni.
Listalta löytyi hauskoja yhdistelmiä kuten poronpaisti, jäkälä ja puolukkamajoneesi sekä
katkarapu, chilimajoneesi ja avokado -täytteiset sushit makina tai tempurana.
Mutta mua puhutteli 8-palaa makia, jossa täytteenä on savuahventa, Philadelphia- juustoa ja kevätsipulia. Lisukkeeksi sitten vähän friteerattua bataattia ja wasabi-seesami majoneesia.


Nämä kaikki tilattiin siis takeawayna mukaan mökille. Kaikki maistui tuoreelle ja raikkaalle. Ja mitenkä hauska ja ihanasti normaalista poikkeava tuo savuahvenen maku sushissa. Nam! Pieni savuisuus tuo kivasti uutta. Juusto taasen oli kermaista, joka sopii tähän savuisuuteen oivasti. Mukana tuli syömäpuikot ja soijakastiketta.

Bataatit olivat niinkuin kuuluukin makeahkoja, mutta rapsakoita. Muutama lötkö mukana oli, mutta eipä se menoa haitannut. Majoneesi oli miellyttävän wasabin makuinen ja vähän potkuakin löytyi. Mutta seesamia tai sen makua en löytänyt mistään. Kuuluikohan sen olla siemeninä kenties? No, se vähän harmitti. Koska seesaminsiementen maku on mun mielestä aivan ihana!


Yhteenvetona: hakisin sushia uudelleenkin, koska hintakin on edullinen. 8-palan makisetti maksoi 15,50€ ja siitä söi kaksi ihmistä. Selkeästi Sushi Bar Asiassa on nimensä mukaisesti panostettu sushiin, lisukkeet ovat toissijaisia. Palvelu oli niin miellyttävää ja se, että kokki tervehtii asiakkaita on mun mielestä iso plussa. Ruoka tuli sopivassa ajassa, tosin ravintolassa ei ollut montaa asiakasta tällä hetkellä. Edellisellä kerralla täällä asioidessani vuonna 2016, tupa oli täynnä ihmisiä ja hiukan pidempään piti sushiaan odottaa, luonnollisesti.

Jos olette täällä käyneet syömässä, kertokaa, koska haluaisin kovasti kuulla muidenkin kokemuksia.


Post Comment
Lähetä kommentti