tiistai 22. elokuuta 2017

Muistoja mummilasta: hölskykurkut


Nyt olen viimein palannut lomalta kotisohvalle, ihan mukavaa olla kotonakin❤

Mutta mieleeni tuli viimeisinä lomapäivinä, että haluan taas kirjoittaa jostain oikein spesiaalista herkusta.

Kaikki tällaiset vanhanajan herkut, ne muistoja herättävät ja veden kielelle herauttavat herkut, ne ovat niitä yksiä lemppareitani. Kuten varmasti monen muunkin. 

 Tämä ohje on itselleni yksi sellainen, joka herättää mielessäni hyviä muistoja. 

Raikkaat hölskykurkut☺





Hölskykurkut 

1-2 kpl avomaankurkkuja
2 rkl etikkaa
1 tl suolaa
2½tl sokeria
tilliä (vaihtoehtoinen)


Siivuta kurkuista pitkiä siivuja juustohöylällä tai mandoliinilla.

Laita kurkku siivut sekä loput ainekset lasipurkkiin. Laita kansi tiukasti kiinni ja ravistele purkkia muutaman minuutin ajan. Voit halutessasi lisätä vielä mukaan silputtua tilliä.
Nauti heti ☺





Raikkaat höslkykurkut sopivat melkeinpä mihin vain ja miksei niitä voisi syödä sellaisenaan...☺



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti