Retkeilijän cheddar-chorizopasta

perjantai 5. elokuuta 2022
 
Norjan road tripillä oli myös pysähdyttävä tekemään ruokaa sillä mielestäni reissuruuan kokkailu retkikeittimellä tuo mukavaa tunnelmaa ja ruuanlaitto ulkona on aina kivaa. 
Mukaan oli pakattu Trangia ja ruokatarpeita, joista kokkailin meille cheddar-chorizopastaa. Mielestäni tämä pasta voittaa maullaan valmiit pussipastat ja aineksiakaan pastaan ei tarvita kuin viisi.




Cheddar-chorizopasta
kahdelle

400 g Fusilli täysjyväpastaa
1 purkki Koskenlaskija ruoka & dippi (cheddar) 
1 pakkaus Snellman chorizo-nakkeja (paketissa neljä nakkia)
1/2 tl suolaa
Kuivattua ruohosipulia


Leikkaa chorizo nakit ohuiksi siivuiksi.
Keitä pasta kypsäksi retkikeittimellä ja kaada sitten keittovesi pois. Lisää pastan joukkoon Koskenlaskija, chorizo viipaleet sekä suola. Sekoita hyvin ja lämmitä vielä hetki keittimellä sekoitellen. 
Lisää lopuksi päälle reilusti kuivattua ruohosipulia. 
Nauti!



Hanna 💖
Post Comment
Lähetä kommentti