kotiliesi

Kulinarismi on hyvän ruoan arvojen vaalimista, kulinaristi on hyvän ruoan ystävä. Kulinarismia mahan täydeltä on ruokablogi, jossa kehitellään omia ruokaohjeita ja kokkaillaan ruokaa, jota kuka vaan voi valmistaa. Kaikista tärkeintä kuitenkin on ruoasta nauttiminen rakkaiden ihmisten seurassa. Tämä blogi on siis hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa mukaan!

Vaniljavuohenjuusto-viikunatortut

tiistai 6. marraskuuta 2018

Nyt alkaa virallisesti tämän blogin joulunodotus!

Sen kunniaksi halusin kokeilla nyt paljon esillä ollutta lumihiutaletorttumallia. Ja voin todeta, eipä tämän helpompaa taittelua olekaan.

Kiitos sille, joka tämän keksi😃

Oletko sinä jo kokeillut lumihiutaletorttuja?
Jos et niin suosittelen nyt kokeilemaan ainakin näitä vaniljavuohenjuusto-viikunatorttuja. Täytteen maku ei ole liian makea, mutta siitä tulee mieleen joulu😊
Ja ovat niin kauniitakin💖

Joulutorttuihin vaihtelua tuo viikunamarmeladi, vuohenjuusto ja vanilja.


Vaniljavuohenjuusto-viikunatortut


Torttutaikinaa (haluamasi määrä, riippuen paljon torttuja haluat)
1 purkki Dronningholm viikunamarmeladia
150g Chavroux levittyvää vuohenjuustoa 
2-3 tl vaniljauutetta tai 2 vaniljatangon siemenet
tomusokeria



Sekoita vaniljauute vuohenjuustoon.


Leikkaa taikinasta neliöitä ja laita jokaisen neliön keskelle 1 tl marmeladia ja 1 tl vaniljavuohenjuustoa.

Tee sitten taikinasta nyytti painelemalla kaikki reunat yhteen, nipistele vielä reunat hyvin kiinni ja taikinasta muodostuu pallo.

Laita pallero leivinpaperin päälle uunipellille nipistyspinta alaspäin ja tee viiltoja reunoihin.

Viilloista kannattaa tehdä eri pituisia, jolloin lumihiutalevaikutelma on selkeämpi.


Paista torttuja 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Ripottele päälle tomusokeria siivilän läpi ja nautiskele.





Ihanaa joulunodotusta 
💖
Post Comment
Lähetä kommentti