Gin & tonic karpaloilla ja nestemäisellä Välimeren yrtti- suolalla

maanantai 27. toukokuuta 2019
*tuote saatu testiin postausta varten*


Hiljattain Culinaristit.com otti minuun yhteyttä ja tarjosi minulle testiin uusia tuotteita, mutta tällä kertaa jotain mitä en aiemmin ollut nähnyt tai käyttänyt. Kyseessä oli siis nestemäinen suola.
Sain kaksi purnukkaa kyseistä tuotetta testiin, toisessa oli makuna valkosipuli ja toisessa Välimeren yrtit ja samantien yrttivaihtoehto houkutteli minua enemmän. Kun suola oli nestemäisessä muodossa, halusin myös tehdä jotain nestemäistä, johon tätä suolaa käyttäisin.
Tein perinteisen gin&tonicin ja lisäsin mukaan karpaloita sekä lopuksi nestemäistä suolaa, jolla gt:lle ominaista kitkeryyttä saadaan leikattua ja tasapainotettua.

Ja sehän toimii!

Myös suolan aromi tuo mukavaa yrttisyyttä karpaloiden kaveriksi.


Nestemäinen suola on helppo suihkauttaa pullosta juoman pinnalle.



Mikäli kaapistasi ei löydy highball laseja (kuten minulle kävi), voit tehdä
gt:t myös viskilaseihin.
Gin&toniceista tuli oikein näyttäviä myös näissä Iittalan viskilaseissa. 




Gin & tonic karpaloilla ja nestemäisellä Välimeren yrtti- suolalla


2cl gin
6cl tonic
karpaloita
3-4 suihkausta nestemäistä Välimeren yrttisuolaa
jäitä


Laita lasiin jäitä muutama kappale, kaada lasiin gin ja tonic, sekoita baarilusikalla.
Murskaa n. 8 kpl karpaloita hiukan kulhossa, jotta niistä irtoaa mehua ja lisää ne juomaan.
Tipauta sekaan myös muutama ehjä karpalo.
Sekoita ja viimeistele suihkauttamalla yrttisuolaa juoman pinnalle.
Omaan makuuni sopi parhaiten neljä suihkausta suolaa, mutta kokeilemalla tiedät mikä on sinun makuusi sopiva määrä.

Cheers!



Karpalot tekevät gt:stä varsin kaunista katseltavaa.




Infoa tuotteesta löydät Culinaristit.com.



Hanna 💖


Post Comment
Lähetä kommentti