lauantai 4. joulukuuta 2021

LUUKKU 4: Poro-tuorejuusto joulutortut

 
Joulu ei ole joulu ilman torttuja, mutta tortutkin voi tuunata omanlaisekseen. Meillä oli tänä vuonna suolaisia joulutorttuja, sillä halusin kehitellä jotain kivaa vaihtelua joulupöytään.






Poro-tuorejuusto joulutortut

150 g Lapin Liha kylmäsavupororouhetta
200 g Crème bonjour ruohosipulituorejuustoa
Nippu tuoretta ruohosipulia
Torttutaikinaa


Sekoita haluamasi määrä pororouhetta tuorejuuston sekaan 
(määrä riippuu tietysti siitä kuinka poroisen maun haluat ja kuinka paljon täytettä tarvitset) 
ja nosta poro-tuorejuustoa nokareina torttutaikinan päälle. 
 Taittele tortut haluamallasi tavalla.
Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes taikina on saanut väriä.
Viimeistele ripottelemalla päälle tuoretta ruohosipulia.
Tarjoa kahvipöydässä tai glögin kaverina.



Hanna 💖
2 kommenttia on "LUUKKU 4: Poro-tuorejuusto joulutortut"
  1. No nyt kyllä kuulostaa hyvältä! Välillä suolaisiakin, eikä aina niitä makeita luumutorttuja.

    VastaaPoista