Kulinarismin takana

Kulinarismin takana

Kiva kun olet eksynyt tänne!
Olen Hanna, kolmekymppinen onnellinen vaimo, yhden karvaisen koiralapsen äiti, viiniharrastelija ja kotikokkailija, jonka salainen haave olisi kirjoittaa oma ruokakirja ja muuttaa Lappiin. Työskentelen hoitoalalla, mutta koska sydämeni halajaa alalle, johon liittyy ruoka ja matkailu, opiskelen tällä hetkellä restonomiksi. Olen jo pienestä pitäen viihtynyt keittiössä ja saanut oppeja ruoanlaittoon rakkaalta mummiltani.


Rakastan hyvää ruokaa, kokkailua, Lappia, reissaamista, vaellusta ja valokuvailua. Ja samppanjaa! Hemmottelen läheisiäni mieluiten hyvällä ruoalla ja yhteisellä ajalla. Koti on mielestäni maailman paras paikka!
Olen kuitenkin matkaillut paljon muun muassa Jenkeissä, Thaimaassa, Turkissa, Kuubassa, Italiassa, Ranskassa ja Meksikossa.
Silti aina sydämeni halajaa Lappiin ja siellä päin tuleekin käytyä mahdollisimman usein.
Ei ole Lapin rauhaa ja hiljaisuutta voittanutta. Ruokablogista

Ruokablogin kirjoittaminen lähti äidin ja pikkuveljen puolison ehdotuksesta sekä halusta jakaa ruokaohjeita muille ruokaintoilijoille. Kaikki ruokaohjeet olisi myös hyvä saada kasattua yhteen paikkaan ylös. Blogi tuntui luontevalle ja mielenkiintoiselle ajatukselle, olenhan aina laitellut kovasti ruokaa vaikken kokki olekaan. Blogia onkin tullut kirjoiteltua nyt jo yli kolmen vuoden ajan.
Syksyllä 2017 liityin myös Kotilieden ruokablogiverkostoon.
Mitä ruoka on minulle?

Ruuanlaitto on minulle ennen kaikkea rentouttavaa itsensä ilmaisua, jolla saan myös tuoda iloa lähimmäisilleni.
Ruuanlaitossa minulle tärkeintä ovat aidot maut ja tuoreet raaka-aineet. Suosin mieluusti lähellä tuotettua, puhdasta ruokaa. En ole vegaani, mutta syön arkisin kasvispainotteisesti ja suosin vegaanisia vaihtoehtoja, en esimerkiksi juo maitoa ollenkaan ja lihaa saatan syödä kerran viikossa tai harvemmin. 
Sitten välillä on myös hyvä olla näpit taikinassa ja tykkään pitää kokkailun suhteellisen yksinkertaisena. Maku on kuitenkin se kaikista tärkein asia.Olen iloinen jos saat blogistani jotain irti, seuraa ja tykkää jos se hyvältä tuntuu!

Post Comment
Lähetä kommentti