Kulinarismin takana

Kuka olen? Kohta kolmekymppinen nainen, kotikokkailija, valokuvauksen harrastelija. Olen suorittanut laitesukelluskurssin, reissannut muun muassa Meksikossa, Kuubassa, Yhdysvalloissa, Italiassa, Kreikassa, Thaimaassa, Turkissa, Tsekissä, Puolassa, Saksassa ja vähän vaikka missä. Kokkaan ja kasvatan omat tomaatit, kurkut, chilit ja paprikat kasvihuoneessani.

Ja miksikö kirjoitan ruokablogia?
Yksinkertaisesti ruoka on suuri osa elämääni, teen sitä paljon, syön sitä paljon, kuvaan sitä ja nautin siitä. Se on osa minua. En ole ruoan ammattilainen vaan ihan kotikokki. Olen kyllä haaveillut usein kokin ammatista, mutta en jaksaisi enää mennä koulunpenkille, olen lukenut ja harjoitellut sitten kotona.

Ruokafilosofiani: rakastan rohkeita aitoja makuja, haluan kokeilla lapsuuden retroherkkuja, välillä on hyvä olla näpit taikinassa ja tykkään pitää kokkailun suhteellisen yksinkertaisena ☺ Maku on kuitenkin tärkein. Lempiraaka-aineitani ovat tällä hetkellä maa-artisokka, palsternakka ja erilaiset yrtit.
Ja koska ruoka on erilaista eri puolilla maailmaa, reissaan edelleen mahdollisimman usein.


Ruokakuvaaminen tapahtuu Canon EOS 750D järjestelmäkameralla.
Olen vapaa-ajallani käynyt kansainvälisesti menestyneen Antti Karppisen Kuvaamisen Taito- kurssin ja opettelen koko ajan paremmaksi valokuvaajaksi. Jatkoin opintoja Digital Artist Portrait kurssilla ja nyt opiskelen parhaillaan Digital Artist Master Class kurssia.


Olen iloinen jos saat blogistani jotain irti, seuraa ja tykkää jos se hyvältä tuntuu ☺☺Toukokuu 2017 Foodelia
Kesäkuu 2017 Foodelia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti