kotiliesi

Kulinarismi on hyvän ruoan arvojen vaalimista, kulinaristi on hyvän ruoan ystävä. Kulinarismia mahan täydeltä on ruokablogi, jossa kehitellään omia ruokaohjeita ja kokkaillaan ruokaa, jota kuka vaan voi valmistaa. Kaikista tärkeintä kuitenkin on ruoasta nauttiminen rakkaiden ihmisten seurassa. Tämä blogi on siis hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa mukaan!

Mummon reseptivihko: Hanna tädin kakut

lauantai 15. huhtikuuta 2017
Tällä kertaa vuorossa siis Hanna tädin kakut ☺ tää on niitä ehdottomia lapsuuden suosikkeja mitä mummolassa aina syötiin ❤ Haluan muistuttaa, että nämä reseptit ovat mummoni reseptivihkosta ja laitan ne tänne sellaisena kuin mummoni on ne tehnyt. Testaan vain itse ensin ohjeet ennenkuin laitan ne tänne. Ja kuten aiemminkin jo sanottu, näitä tulossa lisää kevään aikana ja jos haluat jäädä seuraamaan voit liittyä lukijaksi sivun oikeassa reunassa olevasta painikkeesta ☺ Ohjeet löytyvät aina Mummon reseptivihko- tunnisteen takaa.


Hanna tädin kakut

2dl sokeria
1½dl kermaa
1½dl voisulaa
5dl vehnäjauhoja
3dl perunajauhoja
1tl soodaa


Sekoita kaikki aineet keskenään huolellisesti. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja laita ne pellille leivinpaperin päälle.

Kakut lähdössä uuniin 



Paista 175 astetta noin 10 minuuttia. Kun pikkuleivät ovat valmiita, ne ovat hiukan rusehtavia ja ihanan mureita.



Ja valmiit Hanna tädin kakut 


Ja näiden kanssa kuppi kahvia niin elämä hymyilee ☺❤



Post Comment
Lähetä kommentti