Trendikästä ja rehellistä. Ravintola Tintå, Turussa.

tiistai 28. maaliskuuta 2017


Lähdettiin sitten ihan hetken mielijohteesta viettämään aviomiehen kanssa viikonloppua Turkuun. Ja tottakai reissussa käydään testaamassa vähän paikallista ravintolaa. Turkuun siksi, koska Turku on ihana kaupunki ❤ Vanhat rakennukset ja Turun linna, niin kaunista ☺

Mietittiin muutamien ravintoloiden välillä ja päädyttiin lopuksi valitsemaan ravintola Tintå.


Ravintola Tintå


Paikka oli täynnä ihmisiä ja meillä kävikin älyttömän hyvä tuuri kun saatiin pöytä samantien, ilman varausta. Henkilökunta oli heti valmis järjestämää meille pöydän ja meistä pidettiinkin hyvää huolta ruokailun ajan.
Menu oli sopivan suppea, hyvin tähän päivään sopiva ja trendikäs, mutta silti erilaisia vaihtoehtoja löytyi. Viinien valikoiman laajuuden huomasi nopeasti seinillä notkuvista viinipulloista täytetyistä hyllyistä.
Listalta löytyi kaksi mielenkiintoista annosta, jänispataa toscanalaisittain sekä satay-härkäbriossi. Tilasimme ne.
Ruokaa ei tarvinnut erityisen pitkään odotella suuresta ihmismäärästä huolimatta. Tosin moni oli tullutkin paikan päälle nauttimaan ainoastaan viineistä.



Jänispataa


Kuvan jänispataa sai nautiskella tuoreen focaccian kanssa. Pata oli viimeistelty mascarponella.
Jäniksen lihan mureus nosti hymyn huulille, mutta annos oli sen verran tuhti etten jaksanut syödä siitä paljoakaan. Ei maailmaa mullistavaa, mutta oikein maukasta.



Satay-härkäbriossi



Aasialaisia makuja tarjoava satay-härkäbriossi oli kyllä näistä kahdesta annoksesta enemmän mieleeni. Varmaankin sen monipuolisuuden takia. Tulisuutta, makeutta, suolaa, hapanta ja täyteläistä. Näitä makuja tykitettiin annoksessa alusta loppuun.
Mutta erityismaininnan saa sopivan suolaisten friteerattujen ruokabanaanilastujen ja tulisen täyteläisen srirachamajoneesin yhdistelmä, se oli jumalainen! Näitä kun olisi saanut mukaan kotiin!😋

Hintaa näille annoksille jäi 41,00€ eli ei mitenkään erityisen kallista.

Loppukaneettina voi sanoa, että Tintå on trendikäs ja rehellinen, ajan hermolla pysyttelevä viinien asiantuntija, jonka moni voisikin mieltää viinibaariksi, Ruoka on kuitenkin laadukasta ja rehellistä, joten syöminen täällä kannattaa.
Suosittelen erityisellä lämmöllä käymään tässä ihanassa ravintolassa. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti tehdä pöytävaraus, mikäli haluaa varmasti päästä syömään. Meillä kävi vain hyvä tuuri, eikä siihen kannata aina luottaa.



Post Comment
Lähetä kommentti